is : 03:27:01
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / fotoanalyse-paragnosten / Antonia /
   
  Stuur een foto voor analyse naar paragnoste Antonia
   
  Fotoanalyse door Antonia
Antonia
Stuur foto naar Antonia
verzend uw foto
 
       
    Wat zegt paragnoste Antonia over zichzelf:  
       
    Hallo, ik ben Antonia en heet je welkom op mijn profiel. Ik voel situaties en mensen sterk aan en ervaar dit sinds mijn kinderjaren. Ik heb deze gave geerfd van mijn voorouders, mijn moeder die de tarotkaartjes ging lezen en mijn pijn weghaalde met haar warme handen was voor mij heel gewoon. Sinds 1998 ben ik mezelf hierin gaan verdiepen en ontwikkelen, dit was een prachtige reis, een ware transformatie. Ik ben een veelzijdig gecertificeerd medium, kaartlegster en healer, bijgestaan door mijn liefdevolle gidsen. Voor vragen of inzicht over de liefde of jouw relatie ( de cupido kaartlezing ) werk, contact met een dierbare overledene, bewustwording, droomuitleg, pijnbestrijding of verlichting op afstand. Heb je wel eens een begeleide meditatie ervaren? Dit kan een mooi cadeautje zijn voor jezelf. Hierin kan je jouw blokkades opheffen of een dierbare overledene of jouw eigen gids ontmoeten, laat je eens meevoeren. Ook voor inzicht in jouw eigen spiritualiteit of voor een luisterend oor ben ik er voor jou. Als je last hebt van entiteiten breng ik ze liefdevol naar het licht. Ik ga niet zeggen wat je wilt horen, ik ga je zeggen wat ik voor jou door mag krijgen. Ik heb vele mensen mogen helpen en reis in liefde graag samen met jou mee. Liefs, Antonia.
       
 
Contact overledenen
Helderziend
Spirituele coach
 
         
  Vul als eerste uw naam in, klik dan aan de linkerzijde op de knop 'Kies foto', blader vervolgens op je computer, tablet of smartphone naar een foto van jezelf, geliefde, huisdier of kennis.

Vervolgens klik je op de knop 'verzend uw foto' en dan wordt de foto geupload en doorgestuurd naar Paragnoste Antonia.

Tot slot kan u Paragnoste Antonia contacteren voor een telefoonconsult en vragen stellen over de persoon of huisdier op de doorgestuurde foto.
 
         
Mijn persoonlijke pagina
   
  Agenda Antonia
AANWEZIG DECEMBER 2017
     
 
VRZAZOMADIWODO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in december aanwezig zijn op deze website op dagen die ik hierboven heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn. Misschien kunnen zij u verder helpen indien ik nu niet aanwezig ben.
 
     
  Bel goedkoper
Agenda paragnosten
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer