is : 03:24:23
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / onze-paragnosten / Antonia /
   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Antonia
   
  Getuigenis over Antonia
Antonia
Bel met paragnoste Antonia
Helderziend 150 cpm 0903 - 416 42
Spirituele coach 80 cpm 80cpm voor leden
Contact overledenen   PIN  2415
 
       
    Wat zegt paragnoste Antonia over zichzelf:  
       
    Hallo, ik ben Antonia en heet je welkom op mijn profiel. Ik voel situaties en mensen sterk aan en ervaar dit sinds mijn kinderjaren. Ik heb deze gave geerfd van mijn voorouders, mijn moeder die de tarotkaartjes ging lezen en mijn pijn weghaalde met haar warme handen was voor mij heel gewoon. Sinds 1998 ben ik mezelf hierin gaan verdiepen en ontwikkelen, dit was een prachtige reis, een ware transformatie. Ik ben een veelzijdig gecertificeerd medium, kaartlegster en healer, bijgestaan door mijn liefdevolle gidsen. Voor vragen of inzicht over de liefde of jouw relatie ( de cupido kaartlezing ) werk, contact met een dierbare overledene, bewustwording, droomuitleg, pijnbestrijding of verlichting op afstand. Heb je wel eens een begeleide meditatie ervaren? Dit kan een mooi cadeautje zijn voor jezelf. Hierin kan je jouw blokkades opheffen of een dierbare overledene of jouw eigen gids ontmoeten, laat je eens meevoeren. Ook voor inzicht in jouw eigen spiritualiteit of voor een luisterend oor ben ik er voor jou. Als je last hebt van entiteiten breng ik ze liefdevol naar het licht. Ik ga niet zeggen wat je wilt horen, ik ga je zeggen wat ik voor jou door mag krijgen. Ik heb vele mensen mogen helpen en reis in liefde graag samen met jou mee. Liefs, Antonia.
       
    Paragnoste Antonia was laatst online op 16 december.  
       
 
Contact overledenen
Helderziend
Spirituele coach
 
         
  Lieve Tonia , meerdere keren hebben wij contact gehad .en heb je doormiddel van de tarot een voorspelling gedaan en deze zijn allemaal uitgekomen .en ben ik eindelijk het pad aan het bewandelen wat mij gelukkig maakt , ook heb jij mijn vertrouwen teruggegeven en ben ik daardoor een stuk zekerder geworden en durf weer veel meer op mijn gevoel te vertrouwen .en ben jou zo enorm dankbaar hiervoor .Lieve schat ga zo door en ik hoop dat jij nog lang op deze manier mensen mag ondersteunen .

Ineke
 
         
Plaats een getuigenis
Stuur een foto
Plaats een getuigenis
   
  Agenda Antonia
AANWEZIG DECEMBER 2017
     
 
VRZAZOMADIWODO
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031
 
     
  Ik zal in december aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer