Kristallen en edelstenen Kristal Rode jaspis - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / kristallen / Rode jaspis /
   
  Kristallen en edelstenen
     
 

Kristal Rode jaspis


Eén van de weinige stenen die ook in Nederland voorkomt. Rode jaspis is prachtig opvallend door zijn rood/roodbruine kleur en kenmerkende strepen en vlekken. De steen wordt al eeuwen lang gebruikt als siersteen, voor sieraden, amuletten maar ook voor wapens. Toch werd en word de rode jaspis het meest gebruikt als heelsteen.

Gezondheid en spiritualiteit

Rode jaspis vergroot je creativiteit en ingevingen, de steen geeft je wilskracht en intuïtie.

Dankzij de steen zal je meer voor anderen over hebben en je daardoor goed voelen. Rode jaspis zorgt er ook voor dat lastige momenten uit het verleden en uit het heden beter kan accepteren.

Rode jaspis wordt gebruikt op de basis en heiligbeenchakra en herstelt enig onbalans. Daardoor zorgt de steen voor energie en zelfvertrouwen. Ook zorgt de rode jaspis voor stressvermindering en verminderd ook maag, darm, nier, lever en gal klachten, daardoor vergroot het ook je eetlust en zorgt voor een goede spijsvertering.Jaspis of ‘gevlekte steen’ is één van de weinige edelstenen die ook in Nederland voorkomt. De Jaspissteen is prachtig door zijn kleur en de kenmerkende strepen en vlekken. De steen wordt al eeuwen lang gebruikt als magische steen voor sieraden en amuletten en natuurlijk ook voor zijn helende werking.

In de oudheid werd deze steen gebruikt als regensteen en om de vruchtbaarheid te bevorderen.

De jaspissteen absorbeert negatieve energie en beschermt op deze manier tegen straling en negatieve invloeden. Bovendien zorgt de Jaspissteen hierdoor voor balans tussen lichaam, ziel en geest.

De Jaspissteen wordt gebruikt op de basischakra en heiligbeenchakra en herstelt onbalans. Daardoor heeft de Jaspissteen een positieve invloed op de bloedsomloop, stress, spijsvertering en gewichtsverlies en je doorzettingsvermogen.
 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer