Tarotkaart Rechter - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Rechter /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Rechter

Tarotkaart van De Grote Arcana

Tarotkaart van Zelfontdekking

De tarotkaart Rechter verwijst naar het feit dat actie gelijk is aan reactie, de wet van oorzaak en gevolg. Alles wat je in de nabije toekomst zal te beurt vallen heeft zijn oorsprong in het verleden. Soms kan een kleine onbenullige keuze grote gevolgen hebben voor uw toekomst. En het is nu éénmaal zo dat we oorzaak en gevolg pas aan elkaar kunnen linken op het moment dat het gevolg zich voordoet. Maar wie zaait en goed doet voor anderen, zal op een dag de vruchten plukken en oogsten.

Alles wat je doet zal een effect hebben op je omgeving, alles wat je doet zal ook een effect op jezelf hebben.

De tarotkaart Rechter heeft ook weer een bepaalde dualiteit in zich, zoals een medaille twee kanten heeft. Je krijgt niet wat je verwacht of zelfs wat je zou willen, je krijgt alleen wat je verdient. Loontje komt altijd om zijn boontje. Als je goede dingen doet voor anderen, dan wordt uw verdienste beloond. En omdat je je acties en keuzes uit het verleden niet kan veranderen éénmaal ze zijn gemaakt, zal je vanaf het heden best keuzes maken die leiden tot beloning. U staat zelf in voor de gevolgen van de keuzes die u vanaf vandaag maakt.

Indien je in het verleden dingen deed die niet zo onschuldig waren, waar je je schuldig over gevoeld hebt, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan waarbij je je moet verantwoorden voor je daden. Als je goed hebt gedaan in het verleden, dan kondigt de tarotkaart Rechter een periode aan van beloning voor al het goede dat je deed.

De tarotkaart Rechter kan ook een waarschuwing zijn dat je deze periode geen acties of dingen moet doen waar je later spijt van zal krijgen. De keuze is aan u, maar ook jij zal zelf de gevolgen moeten dragen.

Wat heeft de tarotkaart Rechter met een rechter en justitie te maken? Een goede rechter maakt rechtvaardige beslissingen en deze tarotkaart wil je er op wijzen om dezelfde houding aan te nemen om een probleem op te lossen in je leven. De rechter is een persoon, een boegbeeld van eerlijkheid en gezag. Voor je een oordeel velt over anderen, moet je bereid zijn om ook jezelf te beoordelen en je hand even op eigen hoofd te leggen.

Kijk naar je daden uit het verleden, draag de gevolgen met waardigheid en leer uit je fouten. Probeer bij het nemen van beslissingen deze gedachte steeds mee in overweging te nemen.

Kom dus tot het besef dat het loont om goed te doen voor anderen. De tarotkaarten van de zelfontdekking willen je enkele levenslessen meegeven. In elke tarotkaart zit een bepaalde moraal, leer deze begrijpen en je zal innerlijk verrijken en tot zelfontdekking komen.


Trek nu ook zelf de tarotkaarten

Paragnosten die de tarotkaart kunnen uitleggen

Cassandra
Egon
Ellize
Fennie
Karine
Lineke
Tarotkaarten van de week

Munten Koningin
Hogepriesteres
Kluizenaar
Dwaas
Geliefden
Toren


 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer