Tarotkaart Zwaarden zes - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Zwaarden zes /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Zwaarden zes

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Zwaarden

De Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst naar een nieuwe periode in je leven, het is tijd om ballast die je meedraagt op je schouders los te laten. Wanneer ballast, problemen, geldzorgen of liefdesproblemen onoplosbaar blijken, is het soms beter om een hoofdstuk af te sluiten en volledig opnieuw te starten met een nieuwe lei. Eigenlijk is dit in tegenstelling met de tarotkaarten Zwaarden die toch verwijzen naar vechtlust, moed en de strijd aangaan. Toch is de Tarotkaart Zwaarden in combinatie met het cijfer Zes een teken dat het tijd is om van koers te veranderen, de woelige wateren achter u te laten en vooral met jezelf in het reine te komen. Het is tijd om je gedachten te ordenen.

Die koersverandering bij de Tarotkaart Zwaarden Zes verwijst symbolisch ook naar de zee, naar woelige wateren. Wanneer je op zee bent en voor u ligt een gigantische storm met kans op schipbreuk, dan zou je instinctief veranderen van koers, zonder aarzelen. In het echte leven blijkt dit echter moeilijker om zo instinctief van koers te veranderen. Nochtans is het net dat wat de Tarotkaart Zwaarden Zes je wil duidelijk maken, als er problemen op je pad liggen, vaar er dan niet recht door, maar verander tijdig van koers. Denk grondig na, analyseer uw mogelijkheden en kies voor de route met het gladste wateroppervlak, met de minste storm en het rustigste water.

Misschien zit je nu al in woelig water, of voel je je wat opgesloten alleen op je schip, maar weet dat door van koers te veranderen er kalmer water en land in zicht is. De overgang van woelig water naar kalm water naar land is iets dat heel geleidelijk gebeurt, verwacht dus geen plotse oplossing of uitweg uit uw problemen, maar aanvaardt dat beterschap op komst is en laat dat je innerlijke rust geven. Hierdoor zal je geest ontspannen en zal de reis naar het beloofde land nog sneller verlopen. Eens aangekomen heb je alle reden om gelukkig te zijn en je herwonnen geluk te vieren. Maak nu de keuze om van koers te veranderen, op te komen voor jezelf en uw toekomst zal zoveel rooskleuriger worden.

Zoals reeds hierboven aangehaald, zal je moeten vertrouwen op je innerlijke zelf, je intuïtie, je buikgevoel, ... op zee zal je immers op je instinct moeten vertrouwen om de juiste beslissingen te nemen in plaats van keuzes te maken op basis van schrik en angst.

Wanneer een symbolische storm op komst is, verander dan van koers in plaats van dwars door de storm te willen varen. Kies voor jezelf door ook af en toe eens de gemakkelijke weg te kiezen en problemen te ontwijken.
Trek nu ook zelf de tarotkaarten

Paragnosten die de tarotkaart kunnen uitleggen

Cassandra
Egon
Ellize
Fennie
Karine
Lineke
Tarotkaarten van de week

Munten Koningin
Hogepriesteres
Kluizenaar
Dwaas
Geliefden
Toren


 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer