Kristallen en edelstenen Kristal Labradoriet - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / kristallen / Labradoriet /
   
  Kristallen en edelstenen
     
 

Kristal Labradoriet


De labradoriet heeft meestal geen vaste kleur, en verschillende kleuren achtergronden geeft een mooi kleurenspel in de labradoriet zelf. De vele kleuren zorgen voor een aanvulling op je aura. De steen is een zusje van de zonnesteen die ook bonte kleuren kan vertonen. Labradoriet wordt ook als sieraad en amulet gedragen maar wordt ook gebruikt als bekleding voor tafels, kasten enzovoort. De steen wordt gezien als een jonge edelsteen aangezien deze pas in de 18e eeuw is ontdekt. (waarschijnlijk eerder maar daar zijn geen geschriften van teruggevonden)

Gezondheid en spiritualiteit

De Labradoriet zorgt voor concentratie en rust in de meest chaotische situaties. De steen werkt het beste op de zonnevlecht, keel en voorhoofdchakra. Hij zorgt voor balans in je biologische klok waardoor het een positieve werking heeft op je eetlust en nachtrust. De uiteenlopende kleuren palet in de steen zorgen voor verschillende helende werkingen,aanvankelijk van jou aura.

Het uiteenlopende kleurenpalet in de Labradoriet zorgen voor een versterking van je eigen aura tegen negatieve invloeden uit de omgeving. De Labradoriet wordt vooral als sieraad en amulet gedragen en is een sterk beschermende edelsteen. Labradoriet stimuleert fantasie en creativiteit en helpt ideeën te ontwikkelen. De steen werkt bloeddrukverlagend en kalmerend, reguleert de stofwisseling en heeft een positief effect op verkoudheid, jicht, reuma, de ogen en op een onregelmatige menstruatie. De Labradoriet zorgt voor concentratie en rust in de meest chaotische situaties. Deze edelsteen vermindert angst, geeft kracht, intuïtie en zelfvertrouwen. De steen werkt het beste op de zonnevlecht, keel en voorhoofdchakra. Labradoriet zorgt voor balans in je biologische klok waardoor het een positieve werking heeft op je eetlust en nachtrust.
 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer