timmy33 is : 07:50:00
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / onze-paragnosten / Josef /   
  Welkom op de persoonlijke pagina van paragnoste Josef
   
  Getuigenis over Josef
Josef
Bel met paragnoste Josef
Helderziend 150 cpm 0903 - 416 42
Spirituele coach 90 cpm 90cpm voor leden
Hoogsensitief   PIN  2898
 
       
    Wat zegt paragnoste Josef over zichzelf:  
       
    Goedendag lieve zielen, het is een eer om jullie allen te verwelkomen op de bijzondere reis van Josef, een toegewijde lichtwerker, medium en energiewerker. Zijn intuitieve gaven stellen hem in staat om diep in de zielen van anderen te kijken, ongeacht hun achtergrond of levensfase. Of je nu een carrieretijger bent, een gepensioneerde levensgenieter, of iemand die al bekend is met spirituele groei, Josef staat klaar om jou te begeleiden. Hij heeft een speciale expertise ontwikkeld in het begeleiden van zowel zakelijke professionals als spirituele zoekers. Met name op het gebied van zielsconnecties en twinflames heeft Josef een diepgaand begrip en kan hij jou helpen om de betekenis en richting van deze bijzondere relaties te ontdekken. Of je nu worstelt met carriere-uitdagingen, op zoek bent naar diepere betekenis in het leven, verlangt naar inzicht in liefde en tweelingzielen, of behoefte hebt aan spirituele begeleiding, Josef biedt begeleiding die specifiek is afgestemd op jouw unieke behoeften. Zijn spirituele coaching reikt verder dan het alledaagse, en hij biedt een veilige haven voor degenen die op zoek zijn naar innerlijke rust en balans, ongeacht hun achtergrond. Laten we samen de diepten van jouw ziel verkennen en de ware schoonheid van het leven ontdekken. Josef kijkt ernaar uit om met jullie allen samen te werken aan een stralende toekomst vol liefde en harmonie. Tot snel, lieve zielen!
       
    Paragnoste Josef was laatst online op 11 juni.  
       
 
Helderziend
Hoogsensitief
Spirituele coach
 
         
  Mensen, bel Josef. Je zal niet teleurgesteld worden. Super veel waardevolle adviezen, coaching is echt subliem.

Rasja
 
         
Plaats een getuigenis
Stuur een foto
Plaats een getuigenis
   
  Agenda Josef
AANWEZIG JUNI 2024
     
 
ZAZOMADIWODOVR
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930
 
     
  Ik zal in juni aanwezig zijn op deze website op dagen die ik heb aangeduid met een groen bolletje.

Als je hieronder op de knop 'Agenda paragnosten' klikt, dan zie je welke collega paragnosten hebben aangeduid vandaag online te zijn.
 
     
Agenda paragnosten
  Bel goedkoper
 
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer