Pendelkaarten - Paranormale gaven paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / paranormale-gave-paragnosten / Pendelkaarten /
   
  Paranormale gave Pendelkaarten
     
 
Pendelkaarten

Pendelkaarten

Zijn er vragen in uw leven waar u een antwoord op wil krijgen? Is uw toekomst onzeker en heeft u behoefte aan duidelijkheid over bepaalde situaties? Laat dan een van onze paragnosten met behulp van pendelkaarten uw toekomst voorspellen. Zij beschikken over veel ervaring zodat u zeker weet dat de kaarten voor u juist gelezen worden. Bel direct met de paragnost van uw voorkeur.

Wat zijn pendelkaarten?
Pendelkaarten worden gebruikt door diverse paragnosten bij het voorspellen van de toekomst. Hiervoor gebruiken zij een pendel: een instrument dat bestaat uit een gewicht dat aan een stuk draad of ketting hangt. De richting van de draaiingen en de kaart waar de pendel naartoe gaat bepalen de uitkomst. Er zijn verschillende soorten pendelkaarten beschikbaar waarop meestal een ronde of halfronde cirkel staat die is verdeeld in vlakken. Het gedeelte waar de pendel boven komt te hangen, bepaalt uiteindelijk het antwoord op de door u gestelde vraag.

Pendelkaarten helpen u met het verkrijgen van antwoorden
U krijgt met pendelkaarten altijd een eerlijk en zuiver advies van onze paragnosten. Wat u ook wilt weten, ze zitten altijd voor u klaar. U kunt alles met ze bespreken want elke paragnost is zeer betrouwbaar en discreet. Hij of zij zal u de juiste vragen stellen en kan als de lezer van de pendelkaarten de energie die de pendel geeft juist interpreteren.

Krijg een helder consult van onze paragnosten
Wilt u ook inzicht in uw toekomst of zit u met belangrijke vragen waarop u een antwoord wilt? Neem dan voor een consult contact op met een van onze paragnosten. Blijf niet rondlopen met uw vragen, maar maak een gratis account aan waarna u eenvoudig belt met de paragnost van uw voorkeur. Voor u het weet heeft u duidelijkheid over de situatie.

Met behulp van pendelkaarten kunnen onze paragnosten betrouwbare antwoorden geven op vragen die u heeft over uw leven.
Volgende paragnosten hebben de gave Pendelkaarten:


 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer