Tarotkaart Toverstaf aas - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Toverstaf aas /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Toverstaf aas

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Toverstaf

De Tarotkaart van de Toverstaf Aas of Staven Aas staat voor een gouden kans, extra energie, een bijzondere mogelijkheid die je binnenkort zal aangeboden worden. Deze tarotkaart verwijst naar de creativiteit die je zal nodig hebben om je idealen in de toekomst na te streven. Als je maar in jezelf gelooft en creatieve oplossingen zoekt, dan ben je in staat om oplossingen te bedenken voor problemen in je eigen leefwereld of in anderen hun leven. Je inspireert anderen om moed te hebben doordat je zelf creativiteit, vitaliteit en passie uitstraalt. Hierdoor zullen jullie in actie komen en jij zal iedereen op creatieve wijze doorheen alle hindernissen leiden, recht op je doel af.

De tarotkaart van de Toverstaf Aas verwijst ook naar het punt in je leven dat je moet durven breken met het verleden, de moed moet hebben om een nieuw begin aan te durven. Kies voor passie, energie en bruis van de vitaliteit. Bij gebrek aan energie zou je immers kansen kunnen missen. Je staat aan het begin van een nieuwe mogelijkheden en deze tarotkaart zal je inspiratie geven en de kracht om jezelf te uiten en nieuwe kansen te ontdekken. Indien je ziek bent of sukkelt met je gezondheid, dan zal deze tarotkaart je de kracht geven om tegen de ziekte te vechten.

De Toverstaf Aas duidt dus aan dat je net nieuwe kansen hebt gezaaid, waaruit je met je levenslust en je positieve inspanningen heel wat mooie nieuwe dromen zal gaan oogsten. Je energie, je levenslust en je creativiteit zal ook anderen ertoe aanzetten om samen met jou nieuwe plannen vorm te geven.

Jij bent de vonk om het vuur in gang te zetten, jij zet zowel jezelf als anderen aan om aan een nieuw hoofdstuk te beginnen, dankzij u begint de bal te rollen.

Azen zijn kaarten die je wijzen op mogelijkheden, opportuniteiten en kansen. Zo ook de tarotkaart toverstaf aas. Als begin van een cyclus, sta je aan de start van je reis, je staat op het punt om jezelf te kunnen ontplooien en meer zelfvertrouwen te krijgen. Grijp de kansen die je geboden worden, het is vandaag de moment op je doelen en dromen na te jagen. Wees gemotiveerd en heel ambitieus, rijk naar de sterren en dan zal je hoge toppen bereiken.

Je groeit innerlijk en je ontvangt een groter zelfvertrouwen en zelfinzicht dat je op hun beurt weer helpt om betere en doelbewuster beslissingen te nemen. Deel dit goed gevoel met de mensen om je heen, want al het goede wat je uitstraalt en deelt zal je ooit terugkrijgen. Je zal oogsten en van de vruchten plukken die je nu zaait.


Trek nu ook zelf de tarotkaarten

Paragnosten die de tarotkaart kunnen uitleggen

Cassandra
Egon
Erkan
Negilia
Roos
Stientje
Tarotkaarten van de week

Toverstaf aas
Zwaarden vier
Zwaarden negen
Toverstaf zes
Toverstaf Koningin
Bekers aas


 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt slechts aan € 0,80 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid bij uw eerste oplaadbeurt
4 gratis minuten beltegoed
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer