Tarotkaart Zwaarden zeven - uitleg door paragnosten
Gratis account
Online paragnosten
Tarotkaart van de dag
Fotoanalyse
paragnosten.be / paragnosten / tarotkaart-vandaag-paragnosten / Zwaarden zeven /
   
  Tarotkaart van vandaag
     
 

Tarotkaart Zwaarden zeven

Tarotkaart van Getalkaarten

Tarotkaart van Zwaarden

De Tarotkaart Zwaarden Zeven of 7 van Zwaarden is een tarotkaart met een eerder negatieve betekenis van bedrog of oneerlijkheid. Ze kan wijzen op heimelijk gedrag door een ander, die je kwaad wil doen of bedriegen. Wees dus op je hoede! Maar misschien ben jij het wel zelf die wegkijkt voor aankomende problemen of hindernissen. Het is niet omdat je wegkijkt, dat ze er niet zijn.

De tarotkaart Zwaarden Zeven kan er dus zowel op wijzen dat je op je hoede moet zijn voor iemand uit je omgeving die geen eerlijke plannen met je heeft, maar ook dat je er moet over waken dat je geen slachtoffer wordt van je eigen ontkenning. Maak jezelf niet wijs dat alles ok is en durf de realiteit en de hindernissen op je pad onder ogen zien.

De tarotkaart Zwaarden 7 wil je laten inzien dat je niet altijd kan kiezen voor de gemakkelijkste weg, soms moet je over de hindernis in plaats van er rond te gaan. Maar eens dat je dat beseft, dan zal je groeien in je eigen waarde en zal je je gelukkiger voelen.

Hou je ogen open voor hindernissen... ze liggen op je pad. Het kan ook zijn dat iemand deze met opzet op je pad legt, dus extra waakzaamheid is geboden. Wees naar anderen toe niet te goedgelovig en streef je eigen waarden na zonder jezelf iets wijs te maken.

Heb je soms het gevoel dat iemand je iets voorliegt of voel je door je intuïtie aan dat er iets niet pluis is? Wees niet naïef, niet iedereen heeft het altijd goed met je voor. Er zijn ook jaloerse mensen die je kwaad willen doen.

De tarotkaart 7 van zwaarden is een waarschuwingskaart, een tarotkaart die je vraagt de komende dagen extra waakzaam te zijn voor externe factoren en problemen, hindernissen die je anders misschien niet zou opmerken.

Een verwittigd man of vrouw is er twee waard, aangezien je gewaarschuwd bent, loop je minder kans om in de val of hindernis te lopen. Neem je zwaard in de hand en wees voorbereid op aankomende problemen, met getrokken zwaard maak je minder kans dat iemand je in de luren kan leggen.

Bereid je mentaal voor op enkele mogelijke problemen en voorzie reeds nu een eventuele oplossing, zo kan je gerust de komende periode aanvangen. Geloof in jezelf, bereid jezelf meer voor dan je anders zou doen en je zal zien dat je elke hindernis aankan.

De tarotkaarten Zwaarden verwijzen eveneens naar astrologie gezien de zwaarden symbool staan voor het element lucht (geest, ideeën, plannen) en de horoscooptekens van Tweelingen, Weegschaal en Waterman.


Trek nu ook zelf de tarotkaarten

Paragnosten die de tarotkaart kunnen uitleggen

Cher
Egon
Ellize
Erkan
Jeanette
Lineke
Tarotkaarten van de week

Toverstaf Koningin
Toverstaf vier
Bekers vijf
Toverstaf aas
Zwaarden negen
Geliefden


 

 
   
 
lees getuigenissen
stel een vraag
agenda paragnosten
gratis daghoroscoop
bekijk de sitemap
bespaar geld
   
  Voordelen voor Leden
     
  Als lid belt u goedkoper met de paragnosten,
u belt aan maximum € 0,90 / min.
 
     
  Als lid belt u naar lokale nummers met de paragnosten, u belt dus niet naar 0900-lijnen.  
     
  U heeft meerdere betaalmogelijkheden,
zoals iDeal, Bankcontact, VISA, Maestro, Mastercard, ...
 
     
  U ontvangt als lid tal van voordelen
geniet van onze acties
.
 
     
  Als lid kan u ook e-mailconsults aangaan met onze paragnosten.  
     
     
     
Bespaar geld
 
 
  Paranormaal advies Paragnosten.be Home | Mobiele website | Werken als paragnost | Contact | Sitemap | Privacyverklaring | Disclaimer